Мария Игнатова и Димитър Рачков вече не са заедно

Нова пикантна клюка се носи из коридорите на Нова ТВ. Според последните слухове, Мария Игнатова и Димитър Рачков са се разделили преди 4 месеца, а водещата дори се е изнесла от дома им в Панчарево, пишат от Хот Арена, позовавайки се на информация от „Всеки ден“.

mariq

Запознати със ситуацията шушукат, че драми и скандали бушували в семейството от преди година и половина. В крайна сметка на Рачков търпението му се изчерпало след като разбрал за връзката на Мария със 60-годишен богаташ. Водещите решили да се разделят, но продължават да се появяват заедно и да пазят в тайна охладнелите си отношения, за да не навредят на кариерите си.

 

В момента Мария живее заедно със сина си в луксозен апартамент в Лозенец, а Рачков също си хванал ново гадже. Игнатова започнала флирт с доста по-възрастен богаташ и това довело до раздялата й с Рачков. Тя се запознала с бизнесмена в телевизията и двамата започнали връзка.

Богаташът е известно лице, има жена и две деца, но според запознати, той и Мария се влюбили и бизнесменът започнал да издържа русата водеща. Двамата се сещат тайно и са много внимателни да не бъдат хванати и да запазят връзката си в тайна.
Източник:kliuki.ws