Vili2

Плеймейтката Николета Лозанова се превърна в тема номер едно и сред кандидатките за „Мис България“. Съпругата на Валери Божинов очевидно не е долюбвана от някои от участничките, които открито скочиха срещу нея.

Тон даде 17-годишната Вили от Варна, която така и не се научи, че с клюки не си прави добра реклама. След като охули Звезделина, с която станаха после първи дружки, неочаквано скочи на Николета Лозанова.

Дали от завист, че футболната съпруга е популярна, само поради факта, че се е омъжила за Валери Божинов или заради друго, но Вили не пропусна да я оплюе. В банята тя доста грубо и цинично изкоментира плеймейтката.

.”Заради нея 16-годишните момичета са комплексирани и искат от родителите си чанти с табели”, включи се и Звезделина. Въпреки че самата моделка има горчив опит с клюките по свой адрес, охотно пригласяше на бившата гимнастичка.

След като и двете обявиха, че Николета се интересува само от скъпи дрехи и лесна слава, двете заявиха, че всички момичета искат да са като нея. И търсят лесна слава и богат съпруг.

Изненадващо обаче, футболната съпруга засега проявява класа и не коментира подмятанията по свой адрес. И за разлика от друг път не побърза да си изкаже мнението на страницата си в социалната мрежа.

източник: kliuki.ws