Думите на жената скандализираха цялото ни общество

Признанието на Саша Русева, която се оказа истинския родител на малката Мария, предизвика искрения гняв на цяла България. Обществото ни е скандализирано от факта, че жената най-спокойно заяви, че си нямала хал хабер на кого е дала детето си, тъй като това се случило преди много време.sa6a

Тя обаче потвърди, че момиченцето е нейна дъщеря, след като видя снимката му в медиите. Поведението и спокойствието й бяха абсурдни, а социалната мрежа Фейсбук преля от възмутени коментари.

Днес родителите на ангелчето Мария бяха арестувани в къщата си в град Николаево и закарани в районното управление на полицията. Саша обаче дори не обясни защо се е разделила с детето си и защо го е оставила на произвола на съдбата, в ръцете на чужди хора, които са се държали с него като с животно.

Хора, живеещи в тяхната махала, разкриха че през живота си не са виждали момиченцето. Те разказаха, че бащата Атанас Русев е бил зад решетките с присъда за кражба и нарушаване на обществения ред.

Съпругата му пък го напуснала, защото не бил добре с главата. Нещо, което потвърди и собственият му брат Ангел.

Разследването на случая продължава като двамата бивши съпрузи ще бъдат подложени на ДНК-тест, за да се разбере дали те са наистина родителите на детето.

Източник:razkritia.com