Лидерът не пропусна да захапе и бившият премиер и президента с четири многозначителни въпроса

Гостуване на Лютви Местан и при Ани Цолова и Виктор Николаев се превърна в сензация!

Той, разбира се, не отговори на ОНЗИ въпрос, но предизвика със сигурност „УАУ” – ефект и лека пукнатина в традиционно гладките отношения с коалиционните партньори. Поводът е, че даде да се разбере – Пеевски НЕ Е номинация на ДПС!!!

Той не го изрече категорично, но просто няма друг начин да се изтълкува изречението: “Ако предложението беше на ДПС, нямаше да имам притеснения да потвърдя това пред вас”.mestan

Въпреки това заставал зад него, защото имал два мандата като народен представител за партията и се ползвал с одобрението на електората. Разбира се, Местан не разясни как става това с пословичните му отсъствия от парламента, но щом партията не губи избори в определени градове – проблем явно няма!

Председателят на ДПС изненада събеседниците си и с друго твърдение. Той заяви, че никога при никакви обстоятелства не е срещнал Цветан Василев – популярен сред опонентите на правителството като „банкера на ДПС”. Това му давало самочувствието да зададе четири конкретни въпроса на президента и Бойко Борисов:

• Познавал ли е Бойко Борисов Цветан Василев?
• Колко срещи са имали?
• Има ли отношение той за публичните пари в банката на Цветан Василев?
• Познавал ли е се е президентът с Цветан Василев?

Местан очаквал да назове олигархичните кръгове и тези, които се възползват от тях. Той може би имал едно или две ръкостискания с Иво Прокопиев, но не познавал хора от кръга „Капитал”.

Източник:razkritia.com