Редакторска плесница

 

Новата Мис България Нанси Карабойчева се оказа изпечена измамница. Макар че за първи път конкурсът за красота предполагаше неподкупност, хубавото селянче все пак спечели зрителския вот с измама, научи HotArena.net.

 

Оказва се, че русокоската не е тази, за която се представя.

„Аз съм едно обикновено момиче от село и мисля, че е крайно време точно такова простовато девойче като мен да спечели Мис България. Живея в пазарджишкото село Юнаците, грижа се за селската къща и животните“, скромно сподели още в началото на шоуто Нанси. Именно с това тя трогна цяла България и спечели сърцата и вота на зрителя.

 

Да, ама не! nansi

Истината е, че Нанси не живее на село и се е представила с лъжа, разкриха нейни близки. „Нанси на село?! Ха-ха-ха! От години е моделка в София, ходи си на Юнаците само през уикендите да види родителите си. Иначе бръмчи по нощните заведения и кара мощна кола. Изобщо не е скромната провинциалистка, за която се представя“, разкриват столични клюкари пред „Всеки ден“.

Защо Нанси излъга? Причината е ясна! Българинът е по природа състрадателен и жалостив, обича слабите и скромните души. Хубавото Нанси от село бе идеалният персонаж за интригата и българите се хванаха на въдицата.

Истината е, че ако зрителите знаеха коя всъщност е Нанси, нямаше да гласуват за нея, въпреки че момичето е много хубаво. Джулия и Даниела също са много красиви и бяха фаворитки, но не бяха толкова скромни, колкото Нанси. Затова й станаха подгласнички.

А според вас заслужава ли Нанси короната? Гласувайте в анкетата по-долу.

Източник:hotarena.net