Криминално проявен мъж наръга с нож бившата си половинка по време на любовен скандал в Бургас.

Жената потърсила помощ в районната болница, където била незабавно приета с две прорезни рани в областта на гърба и ръката, както и насинено ляво око.

Състоянието на пострадалата било определено от дежурните лекари като животозастрашаващо, но изненадващо тя настояла да бъде изписана няколко часа по-късно, за да се прибере у дома, където да продължи с лечението си.

Междувременно насилникът й бил задържан от бургаската полиция.

doma6no

Оказало се, че той и пострадалата живеели до сравнително неотдавна на семейни начала, но патологичната ревност на мъжа станала причина за раздялата им.

Жената признала, че това не е първият случай на побой над нея, както и над нейното шестгодишно дете, докато била с бившия си възлюбен, но до този момент страхът не й позволявал да предприеме някакви мерки, за да предпази себе си и детето си от други посегателства.

Насилникът е бил задържан за срок от 24 часа в ареста, а по-късно с прокурорско постановление мярката му за неотклонение е била удължена на 72 часа.

Било установено, че в момента той е в тригодишен изпитателен срок, наложен му отново за нападение с нож и побой над младо момче от град Царево преди няколко месеца.

Източник:chudesa.net