irena

Докато Росен Чолов е в ареста по обвинение за сводничество, съпругата му Ирена Милянкова се забавлява на светско парти – пише „България днес”. Актрисата от „Под прикритие” излезе от нелегалност и се появи в късните часове на нощта на купон по случай 18-ия рожден ден на модна агенция „Визаж” – отбелязва таблоидът.

Ирена Милянкова се промъкна на купона, надявайки се да остане незабелязана. Тя размени няколко реплики с шефката си Жени Калканджиева и се оттегли в отделно сепаре само с някои от моделките на агенцията.
Актрисата манекенка изглежда видимо променена след ареста на съпруга й. Тя е още по-слаба от преди, не говори почти с никого. Покрай драмите в семейството й Милянкова дори е пропушила от нерви. В столичната дискотека манекенката не вадеше цигарата от устата си. Ирена отпиваше нервно марково уиски, а торбичките под очите й издадоха неспокойния й сън. С напредването на купона жената на Росен Чолов сякаш забрави за проблемите си и се отпусна, като дори потанцува на няколко хаус парчета – информира изданието.

източник: kliuki.bg