Филмът за Баба Ванга се отлага отново заради мистериозни инциденти

Руски режисьори започват правенето на филм, в който ще представят живота на Баба Ванга и всичко свързано с нея. Мистериозното е, че на всеки един от артистите, които ще играят във филма, се случва нещо, което забавя снимките и пречи на работата. Дали това е поличба, или просто късмет, никои не знае, но щом има такива неща, навярно всичко, което е започнато, трябва да се спре.Филмът, който се планира да бъде заснет е по случай 100-годишнината от рождението на великата пророчица. Засега се знае, че руснаците имат желание да направят този филм с всички средства. babaВсичко, което ще бъде излъчено и включено ще е от записки, книги и реално съществуващи доказателства.

Преди животът на Ванга да свърши тя казва, че филм за нейния живот не желае да се излъчва и дава това право на Стилиан Иванов, който единствен да излъчи факти от живота й, като другото, което споменава е, че той в никакъв случай няма да доживее премиерата.
Мистериите, които витаят около този филм започват още с намирането на главните актьори. Много малко хора се съгласяват, като в главната роля ще играе Ина Чурикова. След известно време заради нелеп инцидент тя чупи и двете си ръце, заради което се вярва, че Бба Ванга не я одобрява.

Източник:chudesa.net