Поп – фолк звездата Емануела се похвали, че е на специална програма за отслабване и вече е успяла да смъкне няколко килограма. Суетността на певицата е известна на масите отдавна, а невъзможността да направи дупето си „плоско” я мъчи от няколко години насам.

Желанието на Еми да промени облика на задните си части стигна дотам, че поиска да си направи пластична операция, но лекарите я изгониха безсърдечно от своите клиники. Най – накрая обаче тя успя да намери подходящото за себе си решение и откри програмата за отслабване, която я направи щастлива.emanuela

„В момента съм отдадена изцяло на интензивни тренировки за отслабване с танци. Имам жестока мускулна треска, но плочките на корема ми вече започнаха да се показват. Скоро ще видите резултата, обещавам на всички, че си заслужава”, сподели Емануела и подкрепи изявлението си със снимка.

Певицата допълни, че сега работи усилено и по новия си проект „Нямам забележки”, но отказва да издаде повече подробности. Единствено споделя, че парчето е пълно с динамика и страхотно за танци, инспирирано от режима на който се е подложила сега. По всяка вероятност ще направи и нова фотосесия, която ще разкрие изцяло новият ѝ външен вид.

Източник:skandalno.net