Естрадния динозавър Лили Иванова не може да си намери хирург, който да я ремонтира. Певицата е решила да опъне кожата на лицето и ръцете си с поредна интервенция, но никой от лекарите не иска да я оперира, дочу HotArena.net.

 

Въпреки че Лили обиколила всички виртуози на скалпела из родните клиники всеки й отказал. Една от причините била, че претенциозната певица после ще ги обяви за некадърници, а другата годините й.

 

Заради напредналото й ЕГН Лили може и да не издържи упойката и да стане инцидент на операционната маса. А рискът за живота й бил прекалено голям.lili

 

По тази причина певицата едва ли повече ще опъне бръчките си у нас. Тя се е заела спешно да дири клиника в чужбина, където да извърши интервенцията.

 

„Нормално е да смъкнеш десетина години от лицето си, но на 74 години да искаш да изглеждаш като на 30, вече е прекалено”, одумват я пластични хирурзи, запознати с процедурите, на които се е подлагала естрадната примадона.

 

Лили държала да подмлади лицето и тялото си до неузнаваемост. Въпреки рисковете за здравето.
„Дойде преди месец и пожела да освежим лицето й. Обясних й, че процедурата е сложна, рядко я прилагаме на хора над 65-годишна възраст, тъй като има упойка и е възможно да не я издържат. Тя се обиди и си тръгна”, разказва известен хирург.

 

Певицата разпитала и негови колеги за терапия срещу бръчките. В крайна сметка обаче всички й отказали до един.

 

Ядосана Лили си поръчала подмладяващи кремове против бръчки от диамантената серия на гиганта „Сисли“. Тя решила да си направи и кислородна терапия в Брюксел, където има концерт след броени дни, пише „Всеки ден“.

Източник:hotarena.net