Измамническа строителна фирма завлече поп – фолк певицата Емануела с десетки хиляди левове и на практика я остави на улицата. Замечтателната брюнетка бе принудена да живее при майка си, след като преди десетина дни се изнесе от апартамента на мъжа си след поредния скандал.

„В случая не е важна разправията с мъжа ми, а използваните от строителните фирми измамнически методи. Уж проверявах и избрах тази „доказала се” строителна фирма, но ударих на камък. emanuelaОще преди три години им преведох половината пари за жилището като капаро, но и до ден днешен сградата не е построена. Върнаха ми само половината пари, другите потънаха някъде”, споделя тя и допълва, че е трябвало да тегли банков заем, за да си купи жилище.

От десетина дни Емануела пък има сериозни проблеми и със съпруга си Никола, с когото все повече не се разбират. Връзката им стана официална по време на участието ѝ в „Къртицата”, където се венчаха преди около половин година. Към момента не мислят да се развеждат, но засега ще живеят отделно, за да си изчистят отношенията.

„Няма някаква видима причина, но сигурно сме си омръзнали. Никола поиска да ходя на психотерапевт – тръгнах, но полза засега няма. Иначе психологът е добър начин да споделиш проблемите си, в пъти по – добър отколкото да разправяш на приятелки или да досаждаш на роднини. А аз и без това нямам приятелки жени, просто не се получава”, допълва Емануела.

Източник:skandalno.net