deo

Део влезе в черна серия и скъса и с новата си приятелка Елена, след като преди време си каза „сбогом“ с дългогодишната си

половинка Лора Караджова. „Ели, благодаря ти за прекрасните мигове заедно. Успех оттук-нататък:)“, написа шоуменът в дневника си във Фейсбук. Загатнатата раздяла предизвика вълна от коментари под статуса на Део. „Да не сте се разделили? Много красива и нежна двойка сте!“, коментира Мария Димчева досегашните неразделни, които се загаджиха по време на „Денсинг старс“.

„На дансинга всичко трябва да е прекрасно. Така беше“, налива масло в огъня бащата на Део Геодар Славчев под статуса му.

„Хей, Део пак ли не попадна на човек?:(„, пита Цвети Георгиева.

Део и Елена сложили край на любовната си история, само четири месеца след началото на връзката им. Двамата приключили отношенията си без скандали, а танцьорката си изнесла багажа от дома на тв водещия, докато той бил на почивка в Гърция. Пропукванията в отношенията им започнали преди месец, а окончателният край настъпил на 5 септември, пише сп. LOVE style.
Л

юбителите на конспиративните теории обаче веднага заподозряха, че раздялата на Део е рекламен трик преди старта на риалитито на TV 7 „Музикална академия“, където бившите гаджета Део и Лора Караджова ще са принудени да работят заедно няколко месеца. Певицата ще е сред участниците, които ще живеят съвместно, а Део ще е водещ на предаването. Форматът ще съчетава елементи от „Биг брадър“ и „Мюзик айдъл“. Той ще се редува с Иван и Андрей, които са и автори на проекта. Нищо чудно заради реклама той да прояви за пред хората отново чувства към старата любов Лора.

„Иска ми се да се знае, че това дали ще се събирам с Лора, или ще се разделям с Елена, си е лично мой проблем. Имам чувството, че и на Луната да отида да живея, сигурно ще е също толкова интересно, което е абсурдно, но е факт. Въпреки че си е само лично мое решение…А животът постоянно предлага егати странните обрати, чак не можеш да повярваш, че ти си в центъра им понякога“, казва в интервю в новия брой на вестник „ШОУ“ Део Славчев.

източник: blitz.bg