vasil

Идолът на българската естрада Васил Найденов призна в покъртителна изповед, че страда от рядка форма на клептомания, която го кара да краде … кактуси. Последното изпълнение на певеца се случило това лято в Ботаническата градина на Балчик, откъдето задигнал две бодливи растения и въпреки трудностите, успял да ги изнесе под носа на охраната и да ги замъкне чак до София.

„Между две участия на морето намерих време на отида до Балчик, а там отбелязахме и рождения ден на моя импресарио Иво Манолов. Когато пристъпихме в двореца на румънската кралица ръцете просто ме засърбяха и въпреки усилията на волята ми, не успях да се въздържа.

Определено откъснах и откраднах 2 кактуса. Беше ми много трудно да ги изнеса, но сега са у нас, живи и здрави. Какво да се прави – обичам кактусите. Например имам един, дето цъфти всяка година по 20-30 пъти и то при положение, че не го прибирам от терасата, там стои дори през най – лютата зима. Да се чудиш откъде намират сили за такава репродукция тези растения”, сподели певецът.

Васил Найденов отдавна е известен като един от най – големите любители на кактуси. През изминалите години е отгледал повече от 100 броя и непрекъснато обновява колекцията си. Също така обича и цветята, с чиито аромат бори стреса и заличава лошите спомени.

В момента естраден изпълнител номер 1 работи върху три нови парчета. Едното е с напълно електронно звучене и денс бийт, другото реге, а третото хардрок. Уточнява, че не бърза за никъде, но вече е успял да продаде едното за озвучаване на някаква реклама.

източник: skandalno.net