Моделът Моника Валериева предизвика мегаскандал в социалната мрежа. Знойната красавица провокира всички с разкритията си за Николета Лозанова, разбра HotArena.net.

 

Брюнетката е направо бясна от слуховете, които се носят за нея в публичното пространство. И заяви, че всички нападки срещу нея са поръчани от Николета Лозанова.

 

Ядосавата манекенка дори заяви, че ако Николета не спре да я напада, тя ще разкрие доста неприятни подробности от личния й живот.mon

 

“Миличка, всичките ми близки знаят, че не е така и няма мъж, който да каже това за мен заявявам го, НЯМА МЪЖ, КОЙТО ДА Е ПЛАЩАЛ ЗА МЕН, а ако продължаваш да пускаш статии за мен, ти и твоята пиарка Мария, ще ти падна на нивото и ще напиша всичките мъже, който си обслужвала, цената и тяхното потвърждение, разучи първо как се издържам и тогава пускай това, че ставаш смешна…)“, написа тя на страницата си във Фейсбук.

 

Повод за нападките станаха изявления на Николета и Златка Райкова в социалната мрежа. Брюнетката заяви, че Русата Златка не я е коментирала, но за сметка на това не спести нападките си срещу съпругата на Валери Божинов, наричайки я още „бивша госпожа, вече госпожица“.
Валериева също така заяви, че повече няма да коментира слуховете и скандалите по свой адрес в социалната мрежа. И ако отново стане обект на нападки от страна на експоловинката на Валери Божинов ще направи неприятни разкрития по неин адрес излизайки с факти и доказателства, пишат от hotnews.bg.

Източник:hotarena.net