Силвия Кацарова избухна  срещу рапърите заради вулгарните им песни за дрога и секс. Рижата лъвица е убедена, че  част от младите ни певци взимат пари да възпяват дрогата и клиповете им се финансират от наркомафията. 

Аз не мога да си представя, че Лора, Криско и тем подобните  нямат никакви други ценности в живота, освен наркотици, секс и оргии. И непрекъснато ги възпяват. За мен е непонятно поведението им и няма друго обяснение – или са заклети наркомани, или просто някой им плаща да пеят това.

Специално Лора и Криско сами си признават, че употребяват забранените вещества. Дори лъснаха техни снимки, в които са хем пияни, хем надрусани. Това си е техен избор, но защо трябва да налагат този избор на цяло едно поколение, възмущава се вокалистката на култовата група от преди време  LZ. Явно наркомафията им плаща да възпяват дрогата, аз друго обяснение нямам.lora krisko

Но е ужасно, че техните песни звучат по десет пъти на ден по радиото. И “възпитават”. И младото поколение вече е обучено “културно”, че няма нищо по-естествено и нормално от това да се нашмъркаш и да се напушиш, да направиш аборт на 10 години, да си легнеш с всеки срещнат за една нощ, да ходиш полуразголен и готов за сексуални подвизи и оргии. Това не са ценностите, на които трябва да учим младите. Тези песни са дъното на културата ни и по-голямо дъно няма. Дори в чалгата се пее за една единствена любов, а не за групов с*кс.

Певицата смята, че държавата трябва да се намеси и да ограничи разпрострнението на този вид култура. Рап културата е културата на наркотиците и разгула. На празния и безсмислен живот. А тя е завладяла целия младежки пазар. И произвежда наркомани. Вие искате ли децата ви да станат наркомани? Или вече са, попита сърдито певицата, която настоява да се спонсорират млади таланти, които не пеят за дрога, насилие и секс.

Източник:skandalno.net