Дни преди финала на „Гласът на България“ победителят вече е ясен, научиHotArena.net. Този път обаче решението е взето не само от продуцентите с връзки или подмолно нагласено, а единодушно и съвпада с това на зрителите.

Както продуцентите и журито, така и зрителите са категорични, че България има един глас и това е гласът на Ивайло Донков.

Незрящият изпълнител грабна публика и жури още по време на кастингите с уникалния си талант и чисто оперно пеене. Той бързо получи прякора българския Андреа Бочели заради невероятната си дарба и сходната съдба на незрящия талант. А с изпълнението на парчето „Con te Partiro“ 27-годишният Ивайло Донков тотално покори България.

Победата му е сигурна, но въпросът е какво ще се случи след това. Според запознати Миро има големи планове за него и иска да го прикотка към продуцентската си компания, както направи с Дивна.

glasat

 

Иво също не крие симпатиите си към бившата Каризма – все пак по време на слепите кастинги всички четирима от журито поискаха Донков в отбора си, но той избра Миро.
Миро и Иво имат много допирни точки – и двамата са дълбоко религиозни и много обичат бароковата музика.

В същото време обаче Слави Трифонов, който е продуцент на шоуто, също има планове за Ивайло. Самият изпълнител не скри, че мечтае да запише първото си парче с „Ку-ку бенд“, на които е фен открай време.

В крайна сметка, веднъж спечелил „Гласът на България“, много врати ще се отворят пред Ивайло. Той няма да е първият незрящ победител – в първия сезон Богдана Петрова също бе сляпа. Но според запознати талантът на Иво е много по-голям. Уверете се сами във видеото по-долу.

Източник:hotarena.net