Телевизионният ветеран кастри водещите си, не им позволява да изказват мнение

Поредният човек от екипа на Кеворк Кеворкян напусна с гръм и трясък предаването му “Всяка неделя”. Диана Найденова изкара едва две недели на екран преди да обяви, че се оттегля заради отвратителното отношение, което Кеворкян демонстрира към подчинените си.

Найденова е и първата, която публично оповестява истинските причини за решението си. dianaУстатата журналистка не се свени да разкрие, че Кеворк Кеворкян се държи по ужасен начин към всички от екипа си. В откровено интервю за вестник “Труд” Найденова споделя, че ТВ легендата упорито отказва да приеме чуждото мнение. Нещо повече, журналистката издаде, че голяма част от хората, работещи в предаването, са го напуснали, огорчени от надменната обстановка, която цари в екипа.

Припомняме ви, че още с първата си поява на екрана на “Всяка неделя”, Найденова беше грубо скастрена в ефир от Кеврокян задето си е позволила да влезе в спор с депутатката от “Атала” Магдалена Ташева. Неуважителното държание и опитите за налагане на начин на поведение пред камерата принудили Найденова да се махне след само две седмици в екипа на “Всяка неделя”. Преди нея същото стори и Даниела Тренчева. Тя обаче отказа да коментира мотивите за решението си, предават от ПИК.

Източник:razkritia.com