Бившият земеделски министър категоричен, че партията отдавна не принадлежи на Бойко Борисов

Сензационно разкритие направи пред бТВ бившият земеделски министър Мирослав Найденов. Според него ГЕРБ като партия, представляваща възгледите и идеите на Бойко Борисов отдавна е спряла да съществува. Вместо това е заменена от структура, обслужваща интересите на Цветан Цветанов, категоричен е Найденов. Единствено името се е запазило същото, но хората малко по малко започват да осъзнават истината и това неминуемо ще доведе до края на партията, прогнозира още бившият министър.

Найденов сподели, че именно възгледите на Бойко Борисов са привлекли толкова симпатизанти към ГЕРБ и след като неговите идеи и ценности са подменени, най-логичното е хората да се отдръпнат и да потърсят друга алтернатива.miroslav

Найденов не отрече, че се обмисля създаване на нова партия, която да обедини всички, недоволни от сегашното положение в ГЕРБ. Към момента група във Фейсбук, под името “Истината за ГЕРБ” обединява тези хора. До днес включително в нея вече има над 300 души.

Припомняме ви, че от месеци упорито се шушука, че Цветан Цветанов е завзел функциите на Бойко Борисов и той дава нарежданията какво ще се случва в ГЕРБ. Самият бивш премиер дори призна преди няколко дена, че осъзнава, че именно това е най-голямата му грешка – че е позволил лидерската му позиция да бъде узурпирана от Цветанов и Иска Фидосова. И че точно това му е коствало и загубата на властта.

Източник:razkritia.com