Предсказанията на феномена Слава Севрюкова за бъдещето са изключително любопитни

Все още малко познат, но уникален феномен е Слава Севрюкова! Както самата Баба Ванга е казвала, Слава Севрюкова се е преродила от по-висше ниво, от това на петричката пророчица.

Слава Севрюкова е българка, родена през 1902 г. в Нова Загора в годините на Третото българско царство.

 

През годините е давала ясновидски съвети на цар Борис ІІІ. Утре се навършват 70 години от кончината на последния български владетел, чиито приноси в момента историята оценява, включително и  спасените български евреи.

След като на 16 години се жени за белогвардейски офицер Степан Севрюков, Слава приема неговата фамилия.slava

Слава Севрюкова е изключителен човек. Заедно с доц. Иво Лозенски правят психотропни изследвания на различни физични процеси, а получените резултати са представяли на  множество конференции в чужбина.

В момента на пазара е пусната една поредица от книги със записките на леля Славка, както са я наричали нейните близки. В тях се говори за бъдещето на България и на света.

Книгите можете да вземете и от градската библиотека.

Предсказанията на Слава Севрюкова са невероятни и изключително любопитни. За да ги разчетете, кликнете върху снимките и те ще се уголемят.

Предсказания и съвети част 1

Предсказания и съвети част 1

Предсказания и съвети част 2

Предсказания и съвети част 2

Предсказания и съвети част 3

Предсказания и съвети част 3

Феноменът Слава Севрюкова се е познавала и сУчителя  Петър Дънов – Беинса Дуно. Тук са публикувани и негови предсказания.

Това казал Петър Дънов

Това казал Учителят Петър Дънов!

Източник:chudesa.net