Кубрат Пулев разкри пред немските медии, че ще поиска официално ръката на приятелката си Андреа, когато стане световен шампион. Той уточни, че при евентуална победа над Кличко, бляскавото събитие ще се състои на ринга, по невиждан от никого начин.

Кобрата коментира още, че се чувства отлично подготвен за предстоящата среща с Тони Томпсън. Нашенецът се състезава за немския „Зауерланд” и евентуална победа над Томпсън ще го приближи с още една огромна крачка към заветния мач срещу настоящия шампион Кличко.

„С Андреа се запознахме в един софийски ресторант. Нашето просто бе любов от пръв поглед. Още като я видях ме привлече силно, а аз от своя страна също покривам нейните „норми” за постоянен партньор. Хубавото е, че се разбираме и винаги сме се разбирали – аз съм отстъпчив, а тя настоятелна”, споделя Кубрат.andrea i kubrat

От своя страна Андреа не би имала нищо против да стане красива булка в една толкова екстравагантна сватба. Тя също си пада по необикновените неща и окото ѝ няма да мигне пред подобна перспектива. Най – големият въпрос пред бъдещите младоженци обаче е попът, който ще трябва да ги бракосъчетае пред препълнена с фенове зала.

Срещата на Кубрат Пулев и Тони Томпсън ще се състои на 24 август. От Международната федерация по бокс потвърдиха официално, че победителят в двубоя ще има право да боксира срещу Владимир Кличко. Украинецът до този момент на няколко пъти избягна сблъсък с българина, който до този момент няма нито една загуба на профи ринга.

Източник:skandalno.net