Насрочили са сватбата за 12-и октомври, Азис ще е кума

Най-желаният столичен ерген Петко Димитров калесва Азис да му стане кумица на сватбата с танцьорката Яна Акимова – пише „Уикенд”. Яна официално ще вземе фамилията Димитрова само след два месеца – отбелязва изданието. Гайдите на сватбеното тържество ще писнат през октомври. Най-вероятно точната дата на празничното събитие е 12-и.Яна и Петко вече не крият щастливата стъпка, на която са се решили, и от няколко дни въртят телефони, за да канят приятели и близки на предстоящото сватбено тържество. petkoНай-важното събитие в живота им се очертава да бъде разделено на две части. Първата ще е граждански брак, след което в тесен семеен кръг младоженците ще почерпят родителите си и някои по-близки роднини.

Грандиозното парти обаче ще е в заведението на младоженеца „Найт Флайт”, под чийто покрив ще се събере столичният елит. Отсега се знае, че най-голямата звезда на попфолка у нас Азис ще бъде черешката на тортата. Засега Василка все още не е дала категоричен отговор дали  ще е кумица на светската двойка.

Най-вероятно булката Яна ще блесне с рокля от Италия. За своя костюм пък Петко ще се довери на модна къща „Агресия”, която от почти 2 години се грижи за гардероба му – пише изданието.

Източник:razkritia.com