Новата партия на Бареков всъщност е на Делян Пеевски и може спокойно да се нарече ДПС-2

Нищо да не се оставя на случайността, това е закона на Сокола. Политическите архитекти, в лицето на Ахмед Доган и банкера Цветан Василев, са гарантирали бъдещето на новия политически играч, пише 1kam1.eu и разкрива, че тайна сделка осигурява 200 000 гласа на Барековата партия от турци и помаци. Именно това е причината за тържествената част от старта на Бареков като политик, да бъде избрано Забърдо.

На конфиденциалната среща в Сараите на Доган е присъствал и Делян Пеевски, босът в сянка на Барековата партия. Лютви Местан също е бил там, но без да се обажда. Бареков, разбира се, изобщо не е канен на софрата на господарите, коментира 1kam1.eu– всеки да си знае мястото, а слугата трябва да има страх и уважение към бея, както казват турците.

Схемата, по която ДПС-2 на тандема Бареков – Пеевски ще получи своите обещани 200 000 гласа е изпробване с БСП и работи успешно.sdelka

Преди време Доган каза право в очите на всички: „Аз определям порциите!“ Сега активистите на ДПС по места ще си получат инструкциите за кого да гласуват и е сигурно, че на 100% ще ги изпълнят, както винаги – под строй.

Идеята е в новия парламент ДПС-2 с лицето на Бареков и Делян Пеевски зад гърба, да изхвърли от политическия театър неудобния Сидеров. Единственото постоянно нещо в него е непостоянството и на Доган му писнало от постоянните номера на Волен, който веднъж им дава, а следващия път – на инат, не ще.

Ако коварният замисъл на политическите архитекти се сбъдне, ДПС и ДПС-2 на Бареков-Пеевски ще командват парада и ще продължат да продават България, и в следващия парламент, разкрива1kam1.eu.

Източник:razkritia.com