s.sakaliev

Футболистът Стойко Сакалиев се похвали, че е спал с близо 1 000 жени. Един от най-големите плейбои у нас, откровено си призна пред Парис Хилтън, че е имал цял харем преди години, дочу HotArena.net.

Любовните подвизи на Саката започнали още през тийнейджърските му години. Младежът с лекота свалял връстничките си с чувство за хумор и чар.

За броя на жените му се носят легенди, а самият той вече е загубил бройката им.

„Не съм Митьо Пищова, за да си водя бележник, но смея да твърдя, че съм доволен от това, което ми се е случило досега с жените“, каза 34-годишния футболист. — Ако кажа 1 000 бройки, някой ще каже „Да, бе, да“; ако кажа само 20 — други ще кажат „Да, бе, да“, така че това нека да си остане една моя малка тайна засега…“, споделя той.

Хроникьори на Саката твърдят, че той е заковал бройката на 700, а плейбоят признава, че е седял на сухо едва 2 месеца. Близо 15 години вършее из София и Бургас, обича да излиза по дискотеки и пропуските му на нежния фронт се броят на пръсти.

На няколко пъти имаше сериозни връзки, направи годеж и дори вдигна сватба. Но накрая се разведе.

Стойко има и 4-годишен брак с бургазлийката Жулиета, от който се ражда дъщеря им Любомира. И тя е единствената, която може да задържи Саката до себе си.

Момиченцето живее с майка си, но е силно привързана към баща си. Стойко истински се радва, когато е с нея и използва всеки момент, за да е до детето си.

За похожденията си по света Сакалиев разказва с усмивка. Българките за него са лесни, но полякините успява да свали трудно.

Подвизите му сред нежния пол продължават и в Малта. На острова се говори, че е разбил солиден брой дамски сърца само за една година.

Футболистът имаше и още една сериозна връзка — с момиче на име Рая. Двамата дори искаха бебе, но след две години се разделиха, пише „България днес“.

източник: hotarena.net