cross

Нападението срещу Ахмед Доган, което беше извършено от Октай Енимехмедов, бе осмяно във видео блога Equals 3 на един от най-известните блогъри – Рей Уилям Джонсън.

Рей представя класация на най-смешните видеоклипове, качени в интернет.

Клипът с Октай е поставен като трети във видеото – то започва на втората минута от записа. Водещият казва, че никога досега не е виждал нещо такова. „Мразите ли, когато някой се опита да ви убие? Е, аз мразя“, започва Рей. Той заявява, че „така се правят нещата в България. Ти не ги разбираш, спри да ги съдиш“, продължава с шегите мъжът.

Водещият се е поинтересувал за атаката срещу Доган и е разбрал, че оръжието не е бойно, а газов пистолет. „Газов пистолет? Та аз дори не знаех, че има такова нещо!“
Според Джонсън побоят над Октай е твърде насилствен, за да се покаже в Equals 3. Той се шегува, че в българската версия на Холивуд трябва да се направи филм „Покушението над Ахмед“ (тук водещият се подиграва на фамилията му и вместо Доган издава странни звуци, наподобяващи турски език).

Той споделя в края, че Доган се е представил добре, като успял да реагира и да избие оръжието от ръцете на Октай. „Страхотно свършена работа, човече!“.

В края Рей споделя, че се радва, че Доган не е пострадал.

Рей Уилям Джонсън попадна в сп. „Форбс“ като един от най-успелите предприемачи в интернет. През юни каналът му Equals 3 надмина всички останали по брой на абонатите. 4,7 млн. са абонатите на предаването, което излиза с ново издание всеки понеделник и четвъртък.

ЦЯЛОТО КЛИПЧЕ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК ВИЖТЕ КАК АМЕРИКАНЕЦ СЕ ПОДИГРАВА С НАПАДЕНИЕТО НАД АХМЕД ДОГАН!!!

източник: 24chasa.bg