Шокираща снимка, направена от Google Earth в Швейцария, развълнува много онлайн потребители, които успяха да забележат на нея изображенията на самия Иисус Христос и неговата майка Света Богородица, появили се в небето, пише за любопитната история сайтът inews.bg

Вниманието на посетители на Google Earth е привлечено от една конкретна снимка, направена на магистрала в Швейцария от спътник. На самата снимка, разкриваща пътя и околния пейзаж, съвсем ясно се забелязват и две мистериозни размити фигури, носещи се свободно във въздуха над шосето.boj

Британският таблоид „Mirror” пише впоследствие, че Google Earth е успял да запечата един наистина поразителен момент – появяването в небето на Иисус Христос и Света Богородица. Изданието пише, че тъмната фигура на снимката е именно силуетът на Христос, а розовият силует до него принадлежи на майка му Богородица.

Случаят предизвиква голям интерес сред онлайн потребителите по света, като скоро се появяват и такива сред тях, които виждат в мистериозното появяване на божествената двойка над магистралата истински знак за някакво чудо.

Заедно с тях обаче се появяват и много скептици, които обясняват шокиращото изображение чрез някаква грешка в софтуера и не приемат, че шофьорите, пътуващи по пътя, са станали свидетели на нещо подобно.

Източник:chudesa.net