Natalia-Simeonova-1

Тв водещата Наталия Симеонова може от години да плува в море от любов, но самата тя е преживяла доста несполуки. Тв звездата неведнъж е признавала, че след раздялата си с Денис Ризов така и не е могла да създаде сериозна връзка.

След дългите години самота русата чаровница изглежда най-после е открила сродна душа. Според последните слухове от Би Ти Ви хубавата Наталия е открила любовта в лицето на млад оператор от медията.

Злите езици говорят, че водещата почти майчински се грижи за него и дори изцяло го издържа. Запознати обаче коментират, че това не е вярно и чаровната водеща засега няма сериозна връзка. Всъщност хубавата Наталия се запознала на коледно парти със свой колега, оператор на друго предаване и двамата се сближили. Покрай работата и факта, че двамата са самотни родители, те открили много общо един в друг, пишат от hotarena.net.

Близки до Симеонова коментират, че тя наистина много харесва новия си приятел, но за връзка помежду им още е твърде рано да се говори. Подобно на Наталия и новият й любим също е самотен родител и сам се грижи за дъщеря си. Дали приятелството им ще прерасне в романс, тепърва ще видим. Осведомени обаче твърдят, че той е пълна противоположност на бившия й съпруг Денис Ризов.

източник: kliuki.bg