Завършващите ученици започват да навлизат в своя разгар, а ние ще сме волни или по принуда свидетели на случващото се на улиците и около заведенията на празнуващите. Вярно е, че има какво да се види, но то по-скоро шокира със своята низост и липса на вкус, отколкото да предизвиква възхита. Е, който му се гледат телеса на показ, със сигурност ще е доволен, докато цъка с език на оскъдните парцалки, определяни като модернитоалети, следващи актуалните тенденции. Тук вече си говорим май за „висша мода“…top5

 

Картинката е нещо средно между кич, цирк и парад на улични жрици! Зезвеци анализират, че роклите, които избират днешнитемомичета стават за кабаре или комедийно шоу, отколкото да радват с красота или изисканост. „Може би искат да разсмеят всички с визията си?”, питат се потресени странични наблюдатели. Други вече наричат абитурентските балове „манифестация на глупостта и пошлостта”.

Зрелостниците будят само подигравки, вместо да са повод за споделено щастие и сантиментални спомени на техните предшественици. Ама по снимките девойките са толкова ухилени и доволни от себе си, че не се съмняваме – те си се харесват и така!

Явно такива са вижданията им и според тях да наденеш подобни костюмчета си е гордост, а не срам! Повечето даже вече излизат извън пределите и на чалга стила и достигат някакви незнайни висоти на идейните си открития, които да се чуди човек как им се раждат в главите.

Истинска клоунада! Примерите във фотосите ще ви дадат шанс да се насладите на гениалните творения на поколението, което е на прага на новия живот и държи в ръцете си бъдещето на България.

Източник:razkritia.com