Баровец дава милиони само и само да направи Анелия своя съпруга! Певицата обаче не се дава лесно и все още обмисля предложението, научи ексклузивно HotArena.net.

Както само Горещата арена съобщи наскоро, Анелия си има ново гадже, което ревниво пази в тайна.

Все пак, пред светско списание, певицата призна, че има сериозен мъж в живота си. „Ако се почувствам сигурна с този мъж, бих се омъжила отново. В този момент обаче не съм готова да имам още едно дете”, разкрива красавицата.

Според информация, достигнала до нас, новият на Анелия е богат бизнесмен от Пловдив. Той е лудо влюбен в нея и й угажда по всякакъв начин. Обещал й да инвестира в Анелия минимум 2 млн. лева, ако тя се омъжи за него. Парите ще са за апартамент с много луксозно обзавеждане, като само дотук сметката прави към 700 000 лева.aneliq

300 000 лв. пък щял да даде за кола, по избор на Анелия. Певицата вече си е харесала Porsche Cayenne Turbo S, което ще стъпи точно на тези пари.

Отделно й обещал, че ще й построи и обзаведе триетажна къща. Тя ще възлезе на около 800 000 лв. И за капак ще инвестира 200 бона за дрехи и клипове.

Като ударим чертата, всичко прави 2 милиона лева.

Анелия все още обмисляла предложението.

Както HotArena.net пръв разкри, за красавицата е от огромно значение финансовото състояние на мъжа до нея. Принципът, че любовта върви с парите, е правилен за старозагорката.

Източник:hotarena.net