bebe

Млада жена е бременна, но се наложило да махне плода. След като направили снимка и й показали усмивката на нероденото бебе, то било спасено от аборт

Докато майката е бременна в петия месец, отива на поредния преглед на видеозон. Тогава лекарите установяват, че бебето страда от рядко заболяване на мозъка. Това означава, че когато се роди, детето ще бъде инвалид и за него трябва да се полагат 24-часови грижи.

Лекарите посъветвали младата 26-годишна Кейт Роув, че е по-добре да махне плода и след време да си направят второ бебе.

Жената трябвало да обмисли много внимателно ситуацията. През това време едната от медицинските сестри донесла снимка на бебето от виедозона. Удивлението на майката било огромно, когато видяла как бебето се усмихва от утробата, писаха от Петел.БГ.

Когато бъдещата майка видяла усмивката на бебето, което расте в нея, просто нямало какво повече да мисли. Категорично заявила, че ще го задържи. Сякаш бебето само казвало, че иска и трябва да живее.

Съпругът започнал трескава подготовка за бъдещото раждане на малкия син Лучано. Въпреки еуфорията родителите не успяват да се радват дълго време на бебето, т.като детето умира само 9 часа след неговото раждане.

Майката показва снимката на усмихнатия си син, която поставила в рамка. От теорията на прераждането духът, който е бил за кратко в човешка плът е имал нещо предвид това кратко пребиваване на Земята.

Кейт продължава да мечтае да има голямо семейство и иска пак да стане майка.

източник: chudesa.net