love

Украинец вкара всичките си приятели от социалните мрежи и автомобилите им в заговора

Младеж от Киев влезе в международния инфо поток с безкрайно идейно, романтично и трудоемко предложение за брак!

Томаш Силунчак от Киев вкара 100 коли и собствениците им в проект, който да не получи отговор „не”, разказват от Vesti.ua.

Едва на 24 години той сметнал, че е намерил жената на живота си и не смята да я изпуска. Томаш работи като мениджър по продажби и явно не му липсва инициативност. Твърди, че идеята му дошла спонтанно и поискал помощ от приятели в социалните мрежи. За да му помогнат дошли хора със всевъзможни професии.

Митничарите Пол Вилпен и Игор Дворончиков например разказват, че пощурели по идеята веднага щом прочели за нея: ” Човекът помоли за помощ, решихме да участваме в добро дело”.

Всичко било вълнуващо и мъчително. Докато подредят колите, нищо неподозиращата Юлия била на кафе на своя приятелка, която била задължена да я държи там под каквито и да било предлози.

Кандидат-годеникът давал наставления с мегафон как да се паркират автомобилите. Част от тях трябвало да са във формата на сърце, а другите да образуват въпроса.

Когато мъчението приключило, приятел вързал очите на Юлия и я качил в люлката на кран. Щом видяла, въпроса “Ще се омъжиш ли за мен?”, младата дама не се колебала и изкрещяла заветното: ДА. Тогава към небето полетели бели балони, а

шофьорите надули клаксоните.

Влюбените са заедно от 5 месеца, а семействата им дори не предполагат, че им предстои сватба.