Невероятно, но факт! Завръщат се!

Българските стоки отново са хит на пазара. Нашенецът все повече обръща взор към родното производство. Една от немаловажните причини е, че той много по-често проявява интерес какво има в продукта, който купува. Иска да знае както съставките му, така и вложеното количество в него. Внимава какво слага на трапезата си. Интересува се от датата на производство и колко калории съдържа. Както и с какви продукти поддържа лицето, тялото и фигурата си.

pazar

Българинът се интересува много повече от близкото минало от полезното хранене, а също и от плодове и зеленчуци, произведени в района на родината ни. Необятната социална мрежа го информира както за билките, които растат само на нашата територия и съответно оказват ползотворно влияние на техните жители, така и от плодове, зеленчуци и изобщо суровини, от които е произведен един или друг продукт.

 

Това сочи проучване на инициаторите на изложбата „Най-доброто от България” в София. Тя се осъществява до седми декември в зала „Универсиада”.

На нея освен биопроизводители има представители на различни български облекла и обувки за всякакви възрастови групи, парфюмерия и козметика, както и необходимите за бита изделия. Спортните стоки също привличат вниманието на потребителите. Купувачите, най-вече тези от нежния пол не остават безразлични и към родните козметични продукти.

Източник:razkritia.com