В събота Радо Шишарката буквално взриви зала 1 на НДК, но с концерта си разрази и ужасен скандал. Радо Шишарката изнесе мегаконцерт, събирайки на сцената голяма част от чалга динозаврите като Сашка Васева, Тошко Тодоров, Сашо Роман, Валдес, Тони Дачева, Весела, Екстра Нина, Хисарския поп и други, писаха от goreshto.net. Мегаконцертът бе по повод 20-годишнината от излизането на първия албум на Шишарката.deca
Феновете останаха доволни и успехът на шоуто бе огромен.
Но заедно с успеха концерът ще остане запомнен и с огромен скандал – по време на почти целия концерт на сцената имаше малки момиченца на неподходящата за събитието 7-8 годишна възраст.

Невръстните дечица мятаха гюбеци и припяваха на най-големите хитове на Радо Шишарката “К*рви, сбогом” и “Тигре, тигре”. Непълнолетните кючекчиики знаеха на изуст песните и се раздава на максимум.
Тук идва въпросът дали Агенцията за закрила на детето не трябва да се намеси. Как е възможно родителите на тези деца да позволят участието на дъщеричките си на такова събитие. А още по-шокиращо е, че децата знаеха безупречно мръсните текстове.
Да видим дали отговарящите за децата органи ще се намесят!

Източник:mamita-bg.com