Хората на “Атака”  налетяха на групата на ГЕРБ и едва не се сбиха на днешното заседание на НС.  Повод за това беше декларацията на депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева, която внезапно реши да изчисти името на партията си от аферата с печатницата в Костинброд и внезапно обвини другите партии, че те са виновни. Всички видяха, че няма маркирани бюлетини – каза пламенно тя. И това е измислица на друга политическа сила.

Мая Манолова обаче я посъветва да чете такива декларации на избирателите си по селата, там могат и да минат. Караянчева засегна партията на Сидеров и депутатите наскачаха от столовете си. От своя страна скочиха и от групата на ГЕРБ и председателят Михаил Миков им предложи 15-минутна почивка да си охладят страстите. Никой обаче не го чу и пленарната зала беше на път да се превърне в меле.boi

Откъде Мая Манолова е получила данни за печатницата в Костинброд, освен ако самата тя не е поръчала бюлетините, не мирясваше Караянчева. Това да не е каталог за поръчки на обувки, че да ги поръчам, отвърна й Манолова.

Промъкна се и съмнение, че от Атака са издали тайната за отпечатаните бюлетини, което накара Волен Сидеров да скочи. От ГЕРБ нарекоха атакистите предатели, а Волен Сидеров пък каза, че не той е пиел кафето си с Ердоган и не е тичал там на неофициално посещение във време, в което Турция е започнала инвазията си  България и е готова да я завземе и да я засели с мюсюлмани. Така че предателите да се търсят в редиците на ГЕРБ, а не на Атака.

Вие сте позор и срам за България и не излизайте повече на тази трибуна, развика се Сидеров. От редиците на ГЕРБ пак наскачаха, а БСП и ДПС депутатите стояха шашнати по местата си, защото не схванаха за какво е спорът между разярения Сидеров и още по-разярените гербаджии. Него никой в нищо не го беше обвинил. Миг преди депутатите на Борисов да скочат на Сидеров на самата трибуна, Михаил Миков прекъсна заседанието и даде почивка с надеждата, че депутатите са гладни и ще отидат в стола, а няма да се сбият в кулоарите.

Източник:skandalno.net