Фолкпевицата Пепа Секса изненадващо заяви в ефир, че няма как да е оборотна  и търсена певица, тъй като няма богат любовник.В чалгата сега пробивали девойките с две тарифи. Едната от концерти, а другата от богат чичко бизнесмен, чрез когото си набявали хубавите гардероби и самочувствието.Това са пикли без покритие, но на двойна тарифа, каза презрително Пепа, която беше дошла в предаването с гаджето си Цецо. Моят любовник не е богат и не може да ми купи клипове, въпреки че е в застрахователния бизнес.  Трябва да си от лъв нагоре.  4algaНашите музикалните компании се издържат със средствата на супербогатите любовници на младите гарджета. Затова още като похлопат на вратата на някоя компания и там й поставят условие да си намери и спонсор. А спонсорство ей така никой не дава, освен ако не се съгласиш  да споделяш леглото му и сек*уалните му перверзии. Аз не мога да ходя на лов за спонсори, заяви певицата и обясни, че е над достойнството й.

Пепа разкри, че чичковците с бъркат с 50 бона за пет клипа на любимката си. Те не се допускат до снимачната площадка, не знаят кое колко струва, любимите им пиленца получават пет клипа за 5 хиляди лева общо, а останалите пари се прибират от компнията. Така че колкото по-богат покровител има една певица, толкова по-оборотна става, тъй като продуцентите скубят и нея и гаджето й.

Те взимат и 50 процента от хонорара за участие. Значи ще се дера аз по три часа на нощ и сутринта ще получа половината  пари, а онези без да си мръднат пръста, ще гушнат останалото.

Хайде , моля ви се. Без такива! Сега сема съм си продуцент, сама си осигурявам участията и хонорарът е само за мен. Може да не ходя толкова често на участия, но поне сама съм си господар, никой не ми ограбва труда и не съм длъжна да си търся богат любовник, за да пълни гушите на продуцентите, заяви тя.

Източник:skandalno.net