Маркетолозите често споделят, че всеки търговец трябва да знае как да превърне дефекта в ефект, за да изкара лесни пари. Нагледен пример и бляскаво потвърждение на тази теза е американката от Аталанта – Кристи Лав, която вади по 1 000 щатски долара на ден именно с помощта на своите 140 кг. и огромния си бюст.

Кристи предлага невероятно еротичен масаж с голи гърди на клиентите си. Първо разсипва по телата им благовонни масла, след което започва настоятелно да пързаля своите прелести по телата на изтръпващите от удоволствие изнервени мъжаги и дами.amerika

Цялата история започва, когато Лав не е допусната до работа в спа заведение заради възголемите си габарити. Решава да стартира собствен бизнес и само след една обява в местен вестник започва да изкарва луди пари. Феноменалната техника за масаж с гърди си измисля сама. Отначало мачка гърбовете на желаещите със сутиен, но след като мнозина изразяват недоволство от допира с плата, решава да вкара техниката на голо.

Интересно е, че Кристи има строго католическо консервативно възпитание. Предпочита да остава скромна, да не парадира с облекло. Когато не е на работа прави всичко възможно, за да скрие гърдите си от любопитните погледи на мъжете. Споделя, че гърдите на нейната голяма сестра Дениз са още по – големи.

Източник:skandalno.net