Снимката, качена в страницата в социалната мрежа Facebook, NОрешарски, отново разбуни духовете сред протестиращите, заради показания неприличен жест към тях от тузарски автомобил

Протестиращите отново получиха неприличен жест. След като предишният беше от депутата Денислав Чуколов, от „Атака”, този път друг субект, в тузарски автомобил показа неприличната конфигурация с пръсти, с преобладаващ среден, към демонстрантите около Народното събрание, съобщи Vesti.bg.

Все още не се знае кой е авторът на тази снимка и кой е изобразеният наглец в луксозния автомобил, но този кадър е засечен с видео, в което ясно личи полицейското насилие по време на вчерашния протестsnimkaВидеото е качено в YouTube.

В клипа се вижда, че колата е част от колоната, за която полицията се опитва да издейства коридор за преминаване по бул. „Цар Освободител”. Мъжът е облечен с черно-синьо яке. Той се приближава към колата, а полицията зверски го избутва.

Според част от потребителите, коментирали фотографията, изказват мнение, че въпросната кола е возила „Голямата уста” на БСП – Мая Манолова. Не става ясно от снимката, дали наистина заместник-председателят на НС се е возила в колата, както и не става ясно кой е пасажерът, който е пътувал отпред, до шофьора. Обикновено, тези, които ползват услугите на шофьор, се возят отзад, а на предната седалка се вози охраната.

Източник:chudesa.net