Войната между Николета и Валери навлиза в най-гнусния си етап, видяHotArena.net. Вчера на редакционния ни мейл получихме изключително скандална информация, за която имаме много големи подозрения, че идва от лагера на Николета, тоест от близки до нея хора.

Подателят. на инфото помоли за анонимност.

HotArena.net никога досега не е издавала източниците си при никакви обстоятелства, няма да го направи и сега. Но запазвайки анонимността на подателя, ще преразкажем сигнала едно към едно – все пак като таблоидна медия, точно това е работата ни.

Първият сигнал към нас беше в стил запитване:

„Здравейте, имам 100% достоверна информация относно тайна гей-афера на Валери Божинов. Вече изпратих запитване и до едно светско списание. Интересува ли ви?“.

В отговор на нашето писмо, че винаги ни интересуват скандални новини, получихме линк към профил на момче във Фейсбук. За него се твърди, че е любовникът на Валери.

„Това е профилът във Фейсбук на момчето, с което Валери се мъкнеше по хотели последния месец. Николета знае за това. Искам информацията да остане анонимна“, пише източникът.

HotArena.net отправи второ запитване към подателя: „За анонимност не се притеснявайте, ние сме известни с това, че никога не разкриваме източниците си. Въпросът ни е, има ли начин да се докажат твърденията ви?“.

Минути след това получихме поредния отговор:waleri

„Както казах, Моника е просто параван за отношенията на Валери и момчето, към чийто профил ви изпратих линк. Моника и Мариян са близки приятели и тя отиде с тях в Италия. По-точно Валери замина сам, а те го чакаха там. Би могло да се докаже, стига да се поразровите малко. Аз просто ви насочвам. И знам, че това не е първата

гей-афера, в която Валери участва. Насочете се натам“.

Разбира се HotArena.net това и направи – започна да се рови1

Бърз преглед на профила на предполагаемия любовник на Валери Божинов показа, че той и Моника наистина са приятели, Мариян дори е харесал и фен страницата й. Той обаче е скрил всякаква друга информация от профила си и така кой точно е Мариян, остава загадка.

Частта за Италия от анонимния сигнал също съвпада – Моника Валериева наистина в момента е в Италия, там е и Валери. Горещата арена първа съобщи за съвместната им екскурзия до Ламбордия, откъдето двамата се check-наха във Фейсбук.

Досега за гей наклонности у Валери Божинов не се е споменавало, но е факт, че когато бе с Николета, Азис доста му се точеше.

Фолк певецът дори е кръстил цял албум във Фейсбук със снимки с Валери „With my boy“ („С моето момче“), а на доста от тях двамата са като любовници. На други пък Азис е написал: „Валери, искам те… ПАК“, което уж беше шега.

В последно време Божинов доста промени визията си и бе упрекван от фенове, че е заприличал на гей.

В крайна сметка каква е истината, преценете вие, ние само отразяваме факти и сигнали. Ще се радваме да споделите мнението си в коментарите.

Източник: