Калифорнийски дилър на марихуана се раздели с мъжкото си достойнство, след като беше отвлечен от трима мъже, пише blitz.bg

Извършители на ужасното деяние са Раян Кеворкян, Наоми Кеворкян, Нюсеин Наери и Кайл Хандли.

Става ясно, че дилърът взема нова стока, докато е в компанията на Кайл Хандли, след което двамата отиват да прекарат един разточителен и екстравагантен уикенд в Лас Вегасotvli4ane.

След кратката ваканция Хандли разказва на своите приятели, че мъжът разполага със солидни средства, заради което те решават да го отвлекат и оберат.

През октомври 2012 г. Хандли, Найери и Райън Кеворкян пристигат в дома на дилъра в Нюпорт Бийч, обират всичките му налични пари, след което го завързват, пребиват, а накрая го и отвличат заедно с гаджето на неговия съквартирант.

Малко след това мъжът е откаран от тях в пустинята, като по време на самото пътуване той е горен с горелка. На едно безлюдно място, където похитителите предполагат, че той е скрил голяма сума пари, те най-хладнокръвно му отрязват мъжкото достойнство, след което го зарязват с похитеното момиче. Не пропускат освен това да вземат окървавения орган със себе си, за да бъдат сигурни, че той няма да бъде пришит отново.

Впоследствие младата жена успява да стигне до един главен път и намира помощ.

Източник:chudesa.net