11-годишно момиче преживя ужасяващ кошмар, причинен му от собствената му майка, решила да печели пари на негов гръб, пише за шокиращия случай сайтът struma.com

Нещастната героиня на тази история първоначално живее при свои роднини в Парагвай, но в един момент майка й се свързва с нея и настоява тя да се върне незабавно в Аржентина, за да помага на семейството си финансово.

trafik

Когато момичето се завръща у дома, то веднага е изпратено да работи, за да припечелва допълнително пари. Скоро обаче става ясно, че сумите, които носи, изобщо не са достатъчни, за да подпомагат семейния бюджет, заради което меркантилната майка, Пабла Алдана, измисля нов начин, за да печели пари чрез дъщеря си.

За целта жената се договаря с един свой съсед, който притежава фабрика, и му предоставя детето си като работна робиня, като в замяна на това той и подарява голяма част от домакинските си уреди, каквито тя изобщо не притежава.

Шокиращата история излиза наяве, когато полицията извършва изненадваща проверка във фабриката в Буенос Айерес, където и се натъква на изнемогващото момиче, работещо за съседа.

Впоследствие непълнолетното дете е поверено на грижите на местните социални служби, а майката е арестувана.

Източник:chudesa.net