Фолк певиците се сбили пред кабинета на шефа си инж. Митко Димитров

Невиждан сеир се разигра в една от най-печелившите компании в страната – “Пайнер”. Работещи там разкриха, че покрай предстоящия рожден ден на компанията, напрежението дотолкова е ескалирало, че три от чалгаджийките не издържали и се сбили току пред вратата на кабинета на шефа си – инж. Митко Димитров. Причината е повече от прозаична и е същата, която обтяга отношенията в колектива всяка година – коя певица ще закрие концертите.folk

Служител в столичния офис на “Пайнер” разкри, че три от водещите изпълнителки на фирмата са се сбили вчера в офиса като буквално се е стигнало до кръв. Чалгаджийките дотолкова се били разлютили една на друга, че дори и охраната не успяла да ги разтърве, предават от ПИК.

Кои обаче са побойничките, се пази в абсолютна тайна. Припомняме ви, че на миналогодишния концерт по случай рождения ден на “Пайнер” се стигна до остри сблъсъци между Глория и Ивана, Анелия и Емилия и уж приятелките Галена и Преслава. И всичко това заради съревнованието коя е по-голяма певица и заслужава да закрие концерта.

Източник:razkritia.com