Всички депутати получиха „Златен скункс”

Нещо невиждано се случи по-рано днес пред сградата на Народното събрание.

Предаването „Господари на ефира” по Нова тв успяха да сътворят поредната интересна случка.
Репортерът Боби Ваклинов изсипа накуп пред парламента 240 балона, на които бе изрисуван силуета на статуетката, която се превърна в запазена марка – „златен скункс”.

По този начин предаването „Господари на ефира” се превърна в първото в историята, връчило наградата „Златен скункс” на толкова много хора, при това наведнъж.

Информацията бе съобщена на страницата на Господарите в социалната мрежа Фейсбук.
С инициативата на Боби Ваклинов, бяха „зарадвани” всички 240 народни представители, за да няма обидени.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Повод за връчването на масовата депутатска награда бе вчерашната дата – 10 ноември, на която се отбелязаха 24 години от началото на прехода към демокрацията.
За съжаление той продължава и днес, а все още сме до никъде, посочват запознати.
Надписът на балоните гласеше, че за 24 години преход, България тъпче на едно място, пише Блиц.

По-рано днес стана ясно, че бившите държавни глави Георги Първанов и Желю Желев са обърнали гръб на поканата на настоящия президент Росен Плевнелиев, който организира събиране в президентството по повод годишнината от прехода.
Желев оправдал отсъствието си със семейни проблеми (припомняме, че здравословното състояние на съпругата му е изключително тежко), а Първанов – с ангажименти в провинцията.
Плевнелиев бе поканил и председателите на Народното събрание от годините на прехода.
Единствено Михаил Миков не се отзова на поканата.

Източник: