Диана Ненова стигна пределната точка на търпението си!

Майката на детето на боксьора Тервел Пулев – Диана Ненова достигна пределната точка на търпението си и най-накрая избухна съвсем справедливо. Обект на гнева й е поп фолк звездата Лияна, която вече съвсем скъса синджира в Къщата на Вип Брадър и го удари през просото, сваляйки едновременно двамата най-красиви съквартиранти Тервел и Мариан Кюрпанов.

Диана Ненова не криела пред близките и приятелите си, че е крайно възмутена от лекото поведение на певицата, която буквално се слагала на мъжа й.

lina

А единственото, което й служело за утеха бил фактът, че Тервел си пада по силни и борбени жени, които са уверени в себе си, а не по лигави и ревливи куклички, пише Хотарена.нет.

Въпреки всичко Диана понякога избухвала дотам, че запознати се опасяват, че ако Лияна е пред очите й, със сигурност би се простила с доста повече коса, отколкото й отрязаха по време на мисията в къщата.

Не е ясно още колко ще продължи търпението на Диана, но ако Лияна не престане с флиртовете към боксьора, определено ще стане страшно.

А близки до Тервел и жена му твърдят, че техните отношения са отлични, любовта още е жива, но единственото, което ги дели е разстоянието. Защото Диана в момента е на тренировъчен лагер в чужбина.

Източник:razkritia.com