Ники Михайлов започна подмолна война с Алисия, ужасени са феновете на певицата

Ники Михайлов започна подмолна война с Алисия?!

Дали това е така се питат феновете на певицата, които не успяха да разберат неговото категорично послание, че Алисия е чужда…

Двамата знаем, че се разделиха и го обявиха официално, не мотаха никого, както правят Николета и Валери. После пък ги хванахме, че пак са заедно, но явно последва окончателният финал, за което потвърди и самата Алисия.

niki

Сега след затишието Ники Михайлов реши да напомни за себе си и да цапне в нета подозрителен намек, видя Kliuki.net. Някои не издържаха и веднага му репликираха що за поведение е това, но футболистът естествено замлъкна след изцепката си.

На снимката, споделена от Ники, виждаме Джена и Алисия, а стрелката сочи към бившата му изгора и стои надписът „Чужда”.

„Сигурно дава да се разбере, че Алисия вече има нов до себе си и по този начин я заклеймява да стои далеч от него!”, обсъждат версиите във виртуала.

Изпълнителката на „Ара” наскоро проговори за гаджето си след Ники Михайлов. Тя обяви, че в момента няма нищо общо със Стефан Сечков, но така и не даде повече подробности. Обаче пък вратарят може да е узнал нещо пикантно около статута на Алисия и със сигурност съвсем скоро истината ще лъсне наяве…

Според други, Ники Михайлов се опитва да води подмолна война с Алисия и я провокира по този начин – вижте сами!

Източник:kliuki.net