Niki1

Спортната звезда Ники Михайлов показа най-новото си завоевание. Футболистът, който тези дни се върна от Абу Даби отново отдаде чест на най-голямата си страст — бързите автомобили. Михайлов се похвали с чисто ново Ферари, което спонтанно решил да купи. Марковото возило вече шества из столичните булеварди, а футболистът се наслаждава на високата му скорост.

Новата кола, както и всички останали в автопарка на футболиста, е от висок клас и струва цяло състояние. А познавачи се обзалагат, че Михайлов се е изръсил между 400 000 и 600 000 долара за спортното возило.

„Истинска красавица“, „Великолепна е“, „Фантастична“, възхищават се форумци в мрежата. А други се шегуват, че това е новата любов на футболиста, който преди около месец се раздели с приятелката си Алисия.

Оттогава Ники непрекъснато е спряган във връзки с куп родни красавици, сред които Николета Лозанова, Никол Станкулова, фолк певицата Мария и дори Преслава. Футболистът обаче със смях приема слуховете по свой адрес, като дори помоли медиите да свързват името му само с красавици.

В отговор все по-упорито се тиражира слуха, че спортистът има тайна афера с Никол Станкулова. Самата тя категорично отрече да е новата любов на футболиста.

Що се отнася до спортиста наскоро той се раздели не само с Алисия, но и с червеното си Ферари, което беше другата му любов. Дали е намерил заместничка на фолк певицата засега не е ясно, но що се отнася до колите му, Михайлов определено се гордее с новата си придобивка.

източник: kliuki.net