Обичаният от всички българи актьор Любо Нейков призна за своята най-голяма любов в живота

Обичаният от всички българи актьор Любо Нейков призна за своята най-голяма любов в живота. Пред софийско издание той разкри, че най-силните му чувства досега той е изпитвал към настоящата водеща на сутрешния блок по bTV, предаването „Тази сутрин”, Генка Шикерова, разкри новината агенция „ПИК”.

l

Любо Нейков споделя, че е имал една извънбрачна любов, която е била много силна. Вихър от чувства, но надделял разумът в тази връзка. Сега актьорът отново се среща с Генка Шикерова, но само служебно, тъй като работят в една и съща медия. И разкрива, че му е малко трудно, но се справя.

Продуцентът на култовото предаване „Комиците” и журналистката са били доста близки до 2010 г., когато тя окончателно сложила край на отношенията помежду им. Причината за раздялата станала факта, че Любо отказал да се разведе със съпругата си Гинка.

Малко след това, Шикерова е открила своята сродна душа в лицето на настоящия си партньор, с когото имат много силна връзка и дори си имат детенце. Днес всеки е поел по своя път, но, когато се срещат, все още буря се разразява в душата на Любо Нейков.

Източник:chudesa.net