Как подло ни измамиха само!

Защо ни измамиха по този толкова нелеп начин?

В публичното пространство се появи снимка на плачещо момиче, което държи за раменете полицай.

Снимката била направена случайно от фотограф, който случайно станал неволен свидетел на трогателната сцена.

Обаче, истината е само на половина истина, научихме от сайта svobodnoslovo.eu.snimka

Както са написали журналистите от сайта, Деси Николова не е отишла да прегръща някой непознат униформен, а нейния приятел, с когото излиза от известно време.

Ако снимката не беше направена, никой нищо нямаше да разбере. Но понеже тя се появи в публичното пространство и развълнува толкова много хора, Деси разказваше пред ТВ медии как казала на полицая да се пази, а той отговорил, че няма нищо страшно. В очите му се появили и сълзи.

Млад поет даже съчини стихотворение за любовта между хората – протестиращи и полицаи, принудени да стоят на жълтите павета и да пазят властта.

Възмутени читатели на svobodnoslovo.eu се чудят защо Деси просто не е казала, че това е нейният приятел, а тя е била уплашена за него да не му се случи нещо лошо, което е напълно нормално, да се тревожиш за сигурността на човека, когото обичаш.

Толкова ли е сладка измислената слава или просто някой е подучил Деси да не казва истината.

А рано тази сутрин на нейната страница във Facebook се появи послание на Деси до министъра на ВР с молба да не наказва, нито да уволнява плачещия полицай, защото той нямал никаква вина.

Изгарящи от любопитство да научат кой е прословутият полицай, репортерите на сайта открили снимка на Деси и на униформения, но извън работа, облечен в спортни дрехи.

Все още името му не се споменава, но и това ще стане.

Толкова трогателно беше всичко! Защо допуснаха да се случи такава манипулация?

Източник:chudesa.net