Николета истеряса от вниманието към Валери в нета, фенка го сваля пред нея, а тя изригна, докато футболистът въобще не я отрази…

Николета истеряса от свалките към Валери пред нея в нета!

Фенките са толкова напористи, че след като разбраха колко свободен е в момента Божинов, го налазиха и въобще не им пука от съпругата му.

Случи се така, че техен семеен приятел предизвика „ябълката на раздора”, научи Kliuki.net. Той се похвали колко щедро е почерпил приятелите си, тъй като има нова кола, а сред тях явно е бил и Валери Божинов.

Напориста красавица веднага се пробва да получи „зелена светлина” за близост с играча. Тя използва познатия си, за да го помоли да я запознае, че да си вземе автограф… В този момент никой не очакваше, че Николета ще реагира по този начин. Тя уж на шега буквално заби момчето, което се точи на Валери. „Има една песен „Иска ли ти се”, що не вземеш да си я пуснеш?!”, посече я Николета, а нейните дружки побързаха да я подкрепят в неприятната ситуация.niki

По-интересното е, че парчето е на Алисия, а този намек може да се тълкува всякак, коментират във виртуала.

Изглежда, че силиконката трудно понася настоящото си положение на отритната, която трябва да се справя със стотиците обожателки около мъжа й. Някои известни дами вече я предупредиха, че той много скоро ще е бивш, защото отдавна ходи по чуждите легла… А Николета явно стиска зъби и си трае, надявайки се, че бурята ще отшуми.

Дали обаче Валери ще се кротне и върне при нея, още не се знае, защото според мнозина май наистина ще последва развод. „Трябва много сериозно да са се скарали, за да се стигне до тук, сто процента е замесена изневяра, но кой на кого, ще видим…”, умуват защитници на Божинови.

Вижте сами как Николета истеряса от свалките към Валери пред нея в нета!

Източник:kliuki.net