NikolНиколета показа отблизо Никол Божинова. Плеймейтката изглежда вече се е върнала от романтичната си ваканция, тъй като побърза да зарадва феновете с актуална снимка на дъщеря си.

След почти 10 дни ваканция в Дубай, двойката се прибра отново в България. Както изглежда Николета много се е затъжила за дъщеря си, тъй като веднага пусна снимка, на която се вижда колко е пораснала малката Никол. Усмихнатата наследница на футболиста направо сияе вероятно заради срещата с родителите си. Които направо не могат да й се нарадват.
Преди повече от седмица моделката повери малката на грижите на бабите и дядовците и си взе „отпуск“ от майчинството. Двамата с Валери си подариха романтична ваканция в Дубай, на която според запознати, са решили да заченат и братче или сестричка на Никол. 9-месечната дъщеря на футболиста очевидно много е пораснала за краткото време, докато майка й отсъстваше на почивка. А и разликата с предишните й снимки вече е доста голяма.
Лозанова обаче побърза да поправи този пропуск и направи актуална фотосесия на малката Никол. А феновете й изпаднаха в пълно умиление и не спират да се превъзнасят по малката чаровница. Която, ако се вярва на слуховете, скоро ще има още едно братче или сестриче, освен Валери – младши.

източник: kliuki.net