miss

Ако Никол Станкулова се бе явила на конкурса „Мис България“ през 2009 година, безапелационно щеше да го спечели. А за Антония Петрова дори нямаше и да чуем тогава. Това е всеобщото мнение на форумци видели новогодишния фотос пуснат от мис България 2009 в социалната мрежа. На него бившата миска позира с фолк певицата Емилия и атрактивната синоптичка. И по всеобщо мнение, далеч не може да се похвали, че първата красавица на снимката.

„Най-красивите жени и победителят от Х фактор-Рафи, гостуват в записа на празничния брой на предаването “На кафе” на Нова година:)“, написа под снимката Антония. Форумци обаче останаха възхитени не от нея, а от Никол Станкулова. Красивата манекенка и синоптичка още с влизането си във „ВИП Брадър“ очарова публиката със скромност, доброта и красота. А на всичкото отгоре блесна и интелект, което окончателно я превърна във всенародна любимка.

Облечени като за бал, красавиците позираха с Рафи за снимка, но именно Никол впечатли форумци. Които са на мнение, че именно Станкулова е най-красивата дама на събитието.

В последно време бившата мис България става все по-непопулярна. Откакто бе обявена за най-досадна знаменитост на 2012 година Антония се радва на все по-малък интерес. Въпреки че полага огромни усилия да привлече вниманието към себе си, амбициозната блондинка става все по-безинтересна. За разлика от Никол Станкулова, която се радва на изключително топло и позитивно отношение от страна на цялата общественост.

източник: kliuki.net