Nina-Dobrev

Холивудската звезда се преквалифицира в дизайнер

Холивудската актриса Нина Добрев сменя професията. Звездата от „Дневниците на вампира“ реши да разнообрази професионалните си занимания и освен с актьорство ще се занимава и с дизайн на бижута. Талантливата актриса от известно време е посветила вниманието си на идеята да развие собствен бизнес. И планира да пусне собствена линия бижута.

Хубавата Нина изненада мнозина с решението си да се насочи към ювелирното изкуство. Феновете на красавицата очакваха от нея да пусне своя линия облекла или обувки. Добрев обаче се е посветила на идеята си да прави накити и използва всяка свободна минути, за да осъществи целта си.
Самата актриса признава, че отначало само ги е подарявала на приятелки. Но повечето толкова се запалили по тях, че в крайна сметка решила да пусне собствена линия бижута.

Големите фенове на Добрев, вече с нетърпение очакват да се сдобият с дизайнерските й аксесоари. Още повече, че самата Нина признава, че линията й ще бъде насочена към феновете.

Подробностите около проекта още се обсъждат, но се очаква цените на аксесоарите й да бъдат за всеки джоб, пишат от blife.bg. Междувременно феновете на Нина тръпнат от нетърпение да видят първите й творения. А що се отнася до стила им, очаква се те да бъдат вдъхновени от вампирската тематика на сериала, в който Добрев участва.